Friptura de porc, reteta pentru masa de Craciun! Invitatii tai se vor linge pe degete
Daca organizezi o masa mare alaturi de familie sau prieteni, e momentul tau sa te afirmi. Avem pentru tine o friptura de porc, reteta pentru masa de Craciun, buna de te lingi pe degete. Si nu doar tu, ci si invitatii tai!
Friptura de porc, reteta de Craciun
Ingrediente friptura de porc:
2 catei usturoi zdrobiti
2 linguri rozmarin tocat
o crenguta rozmarin
250 ml vin alb sec
Mod de preparare friptura porc:
Se inteapa carnea spalata cu putina apa rece, pe toate partile. Se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin.
Se pune intr-o tava cu crengute de rozmarin. Se pune la cuptor 20 de minute pana se topeste grasimea.
Se micsoreaza temperatura la 190 de grade. Se pune vinul in tava si se mai gateste o ora si 40 de minute.
Carnea se unge cu acest sos din vin, din cand in cand. Pofta buna!
Sursa: casepractice.ro